Slide background

Al Pacino's

Italy brought to you.

Slide background

Al Pacino's

Italy brought to you.

Restaurant

Bestellen of reserveren? Bel 0545-271876

Al Pacino's
Welkom bij Al Pacino’s, een Italiaans restaurant in het centrum van Borculo. Wij bieden u een breed scala aan pizza’s, pasta’s en vlees- en visgerechten. Tevens is iedere mandag& dinsdag bij Al Pacino’s “Pizzadag”, op pizzadag zijn alle pizza’s slechts €7,00.*

Ook is het mogelijk een tafel in het restaurant te reserveren, hiervoor kunt u binnen onze openingstijden even langskomen, of telefonisch contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Al Pacino's
Voor groepen is er bij Al Pacino’s van alles mogelijk, zo kunt u naar eigen wensen een persoonlijk groepsarrangement samenstellen. Of het nou gaat om een familie uitje, een bedrijfsfeest, of gewoon met een wat grotere groep uit eten, op deze manier is het mogelijk een persoonlijk element aan uw diner toe te voegen.

Wilt u meer informatie of een groepsarrangement samenstellen & reserveren? Kom binnen onze openingstijden gerust langs in ons restaurant of neem telefonisch contact met ons op.

Al Pacino's
Bij Al Pacino’s is het mogelijk eten te bestellen. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven en ophalen in ons restaurant. Alle gerechten uit onze folder en onze online menukaart zijn te bestellen, en voor pizza’s geldt dat u ook de pizza’s van onze menukaart naar eigen smaak met extra ingrediënten kunt laten beleggen.

Wilt u uw bestelling doorgeven? Bel dan binnen onze openingstijden: 0545-271876